Werkzaamheden

wat kunnen wij voor u betekenen?

Hogendoorn Boom Totaal is gespecialiseerd in het planten en onderhouden van bomen.

Hogendoorn Boom Totaal is een boomverzorgingsbedrijf die bij zowel particulieren, (hoveniers-)bedrijven als gemeenten werkzaam is. Bomen zijn van essentieel belang voor ons, ze produceren zuurstof, filteren de lucht en bepalen het aangezicht van het landschap. Dankzij onze gespecialiseerde kennis en ervaring, kunnen wij de zorg bieden zodat de boom zich optimaal ontwikkeld.

ONZE WERKZAAMHEDEN

Snoeien

Hogendoorn Boom Totaal is gespecialiseerd in het onderhouden van bomen op de meest lastig bereikbare locaties, zoals op begraafplaatsen en in achtertuinen.

Kappen

Het kappen van bomen in bebouwd gebied is vaak een moeilijke klus, wij kunnen, zelfs op een moeilijk bereikbare plaats, bomen veilig verwijderen.

Stobben frezen

Als een boom gekapt is blijft de stobbe in de grond zitten. Om verdere uitloop van de boom te voorkomen, is het van belang om de stobbe te laten verwijderen.

Aanplanten en verplanten

Iedere plant of boom heeft zijn eigen ritme en plek om rekening mee te houden bij het planten of verplanten. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Stormankers plaatsen

Als een tak slecht aangehecht of te zwaar belast is, dan kan deze bij storm uitscheuren. Deze takken kunnen wij zekeren met een stormanker.

Versnipperen

Indien u na het kappen van uw boom, of bomen, het hout graag willen laten versnipperen, dan is Hogendoorn Boom Totaal de juiste partij.

Advies

Hogendoorn Boom Totaal staat voor u klaar om u te adviseren. Wij bekijken uw situatie persoonlijk, zodat u altijd een passend advies op maat krijgt.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen? Heeft u een vraag? Wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.